Κατασκευή <website/>
& eshop.

WHO

H ιστοσελίδα σας, το αντικείμενό μας

Η InternetCode είναι οι ειδικοί για το site σας – ειδικευόμαστε στο web development, web design και marketing.

Η εξατομικευμένη προσέγγισή μας, σε συνδυασμό με την προσαρμογή που μπορούν να προσφέρουν οι τεχνολογίες του , σας υπόσχονται ότι το website σας θα τραβήξει βλέμματα και ενδιαφέρον. Το πάθος και ο ενθουσιασμός για το έργο που εκτελούμε, μαζί με το ευρύ δίκτυο συνεργατών, μας δίνουν ένα σαφές πλεονέκτημα σε ο,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ιδεών.

WHAT

Τι είναι αυτό που κάνουμε;

Ειδικευόμαστε σε κατασκευή eshop, κατασκευή website και προσαρμοσμένων λύσεων στις ανάγκες της κάθε επιχείρισης. Η διαφορά εδώ είναι, πως βάζουμε τις δικές σας ανάγκες πρώτα και βάζουμε στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει από startups μέχρι και κάποιες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις eshop στην Ελλάδα.

WHY

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας τους την ευκαιρία να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, ενώ παράλληλα να βελτιστοποιηθεί η παρουσία της επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, βασισμένες στην απόλυτη διαφάνεια, στην αξιοπιστία και στην εμπιστοσύνη.

Το όραμά μας ξεπερνά τα όρια του "φτιάχνω ένα site", εξερευνώντας συνεχώς νέες τεχνολογίες και ιδέες.

Κόστος

Ποιο είναι το κόστος ενός website το ;

Η κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να κοστίσει έως και δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Η τιμή για κατασκευή ιστοσελίδας κυμαίνεται από 1.000€ έως 100.000€ ευρώ, ενώ η μηνιαία υποστήριξη ενός website μπορεί να κοστίσει από 50€ έως 2.000€. Ωστόσο, αυτές οι τιμές βασίζονται στο μέγεθος και τις δυνατότητες της ιστοσελίδας σας. Ανάλογα το website, η προσφορά μπορεί να είναι λιγότερο (η περισσότερο) από τις παραπάνω εκτιμήσεις.

Δείτε παρακάτω ένα μέσο όρο από τα κόστη κατασκευής ιστοσελίδας βάσει του τύπου της επιχείρησης:

Τύπος Επιχείρησης
Κόστος Κατασκευής
Κόστος Συντήρησης
Ιστότοπος επιχείρησης (1 – 20 σελίδες)
Κατασκευή
1.000€ – 6.000€
Συντήρηση
50€ – 300€
Eshop (100 – 15.000+ προϊόντα)
Κατασκευή
5.000€ – 40.000€
Συντήρηση
200€ – 1000€
Enterprise Ecommerce, Startup Projects, Custom Web App
Κατασκευή
από 15.000€
Συντήρηση
από 800€

Το πακέτο υποστήριξης που προσφέρουμε δεν περιορίζεται μονάχα στα πλαίσια της κατασκευής website. Η πολυετής μας εμπειρία και η εξοικείωση με την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, ξεφεύγουν από τα όρια του προγραμματισμού, προσφέροντας σας καινοτόμες ιδέες.

Partners

Το δίκτυο συνεργασίας μας αποτελείται από καταξιωμένους ειδικούς στο χώρο - digital marketers, designers, ακόμα και νομικούς συνεργάτες με εξειδίκευση στο διαδίκτυο. Παρέχουμε υπηρεσίες ανεξάρτητα η συνδυαστικά, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχεις κάποιο project στο μυαλό σου; Στείλε mail στο

[email protected] ή τηλεφώνησέ μας απευθείας.